CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERE MÜJDE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERE MÜJDE

ABONE OL
26 Eylül 2023 21:05
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERE MÜJDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaparak gençlere internet müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ”Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, 18 yaşına giren tüm gençlere Genç Kart vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulunarak gençlere internet ve Genç Kart müjdesi verdi.

“12 AY BOYUNCA AYLIK ÜCRETSİZ 10 GB KOTA TANIMLIYORUZ”

Gençlere seslenen Erdoğan, “Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecekler.” dedi.

GENÇ KART UYGULAMASI MÜJDESİ”

18 yaşına giren tüm gençlerimize Genç Kart vereceğiz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecek.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.