DELİ: KUMLU’DA MEMURLARIMIZIN KONUTLARI HAZIR

DELİ: KUMLU’DA MEMURLARIMIZIN KONUTLARI HAZIR

ABONE OL
5 Eylül 2023 10:38
DELİ: KUMLU’DA MEMURLARIMIZIN KONUTLARI HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Kumlu’da görev yapacak olan memurların konteyner konutlarının tamamlandığını belirtti.

Başkan Deli, elektrik bağlantılarının tamamlandığı, su bağlantılarının yapıldığı konteyner kentte 15 gündür aralıksız çalışan personellere teşekkür etti. Başkan Deli yaptığı açıklamada; “Memurlarımız için plânladığımız konteyner kentimizin elektrik trafosunu an itibariyle tamamladık. Elektrikleri bağlanıp ışıklandırmaları yapıldı. Yine su bağlantısı sosyal tesislerimizle ortam depodan tamamlanıp konteynerlere su bağlantısı da yapıldı. Gecenin bu saatine kadar çalışmaları yöneten mesai arkadaşlarıma ve 15 gündür gece gündüz çalışan yüklenici firmaya teşekkürü borç bilirim.      Öğretmenlerimize “başınızın çaresine bakın” diyen, gazetelere iftiralarıyla yön vermeye çalışan, ilçemize hiçbir katkısı olmayan müfteriye de gereken cevap verilecektir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.