DEPREMZEDELER ÇADIRLARDA YILANLARLA YATIYOR!

DEPREMZEDELER ÇADIRLARDA YILANLARLA YATIYOR!

ABONE OL
16 Haziran 2023 21:22
DEPREMZEDELER ÇADIRLARDA YILANLARLA YATIYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Hatay 28. Dönem Milletvekili Adayı Gökhan Zan, Hatay’da var olan ve tehlikeli bir boyutlara oluşan yılan sorunu gündeme getirdi.

Zan, Antakya Karaali Mahalle Muhtarı Ali Doğru açıklamalarını paylaşarak soruna dikkat çekti.

HER YER BÖCEK, SİNEK, HAŞERE YILAN DOLU!

Antakya Karaali Mahalle Muhtarı Ali Doğru sorunla ilgili açıklamalarda şunlara değinildi: “Hatay Antakya Karaali mahallesinde çadırda 3. yılan öldürüldü. Çadırlarda yılanlarla yatıyoruz. Çadırlarda yatan herkes lütfen dikkat etsin. 7 aylık torunumuz, küçük çocuklarımız, yaşlı hasta insanlarımız var çaresizliğimize bakın korkumuzdan yatamıyoruz. Her yer böcek, sinek, haşere yılan dolu!” dedi.

BİR YAKARIŞ DA SAMANDAĞ’DAN

Hatay’ın Samandağ ilçesinde defalarca şikayet edilmesine ve haber yapılmasına rağmen yapılmayan ilaçlama sonucunda çadırların etrafı sürüngen hayvanlar tarafından mesken edildi.

Açlıktan şehir merkezlerine inen sürüngen hayvanların en uğrak noktaları ise açıkta bulunan gıda maddeleri nedeniyle çadırlar oldu. Vatandaşlar, konuyla ilgili daha önce de şikayetlerde bulunmuş, yılna, fare ve haşereye karşı ilaçlama yapılmasını istemişti.

BELEDİYE VATANDAŞI DUYMADI

Vatandaşların konuyla ilgili onlarca talebine rağmen Samandağ Belediyesi vatandaşları duymadı. Yapılmayan ilaçlama sonucunda çadırların yakınlarında yılan, fare ve çeşitli sürüngen hayvanlar yuva yapmaya başladı.

ÇİĞDEDE MAHALLESİ’NDE YILANLARIN KAVGASI KAYDA ALINDI

Yaz sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sayıları da ilaçlama yetersizliği nedeniyle artan yılanlar Samandağ Çiğdede Mahallesi’nde kayda alındı. Görüntülerde çadırların hemen yanında iki yılanın kavga ettikleri görülüyor. Vatandaşlar, bu yılanların yakın zamanda kendilerine zarar vereceklerini belirterek, yetkililerden konuya derhal müdahil olmalarını ve gereken çalışmaların kimsenin canına zarar gelmeden yapılmasını istiyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.