DR. FERHAT KÜÇÜKLER İLE ANTAKYA “İYİ” OLACAK

DR. FERHAT KÜÇÜKLER İLE ANTAKYA “İYİ” OLACAK

ABONE OL
10 Şubat 2024 17:26
DR. FERHAT KÜÇÜKLER İLE ANTAKYA “İYİ” OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı başarılı doktor Ferhat Küçükler, İYİ Parti’den Antakya Belediye Başkan adayı gösterildi.

Mevcut belediyeye Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden aday adaylığı başvurusu yapan başarılı doktor, aday seçilmemesinin ardından İYİ Parti’den teklif aldı. Kent insanı tarafından sevilen isim olan Küçükler’in İYİ Parti’den aday gösterilmesi, destekle karşılandı. Ferhat Küçükler, belediye başkanlığını düşündüğü süreçte, “Kimseye diyet borcum olmayacak, Antakya’nın yeniden ayağa kalkması sözüyle bu yola çıktım” açıklamasıyla kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

“YALNIZCA ANTAKYA HALKINA BORCUM VAR”

Adaylık sürecinde kimseye boyun eğmeyen yapısını sürdüren Küçükler, “Ben başkan olduğumda kimseye diyet borcum olmayacak. Yalnızca Antakya halkına borcum var” demiş, bu tavrıyla takdir toplamıştı. “Bir kaç siyasetçinin emrinde değil; Antakya halkının emrinde, Antakyalılarla beraber belediye başkanlığı yapacağım, beni bu koltuğa oturttu diye birilerine diyet borcum olmayacak, benim Antakya’ya borcum olacak” diyerek hem ülkücü camiadan hem de sol kesimden takdir ve destek alan Dr. Ferhat Küçükler İYİ Parti’nin Antakya Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanacaklarına emin olduğunu kaydetti.

Küçükler, adaylığının açıklanmasının ardından vakit kaybetmeyerek seçim çalışmalarına başladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.