EFSANE MOTOSİKLET ÇETİNKAYA FARKIYLA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

EFSANE MOTOSİKLET ÇETİNKAYA FARKIYLA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

ABONE OL
31 Mayıs 2024 22:31
EFSANE MOTOSİKLET ÇETİNKAYA FARKIYLA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da oto yıkama sektörünün lider markası Çetinkaya Oto Yıkama işletmesi Yeşilçam’ın efsane motosikletini hemşehrilerinin huzuruna çıkaracak.

2 Haziran Pazar Günü Çetinkaya Oto Yıkama işletmesinde depremzedeler yararına gerçekleşecek organizasyonda Türk sinemasının özel koleksiyonu Doktor Civanım filminde kullanılan motosiklet ve klasik araçlar ücretsiz olarak sergilenecek. Hataylı girişimci Ali Meftunzade, Kemal Sunal’ın Doktor Civanım filminde kullandığı motosikleti Hatay’da görücüye çıkaracak. Satışından elde edilecek gelir ile depremzede ailelere destek olmayı planlayan hayırsever girişimci Ali Meftunzade, kısa süre içerisinde Antakya’da EXPO çadır alanında bir organizasyon tertip edeceklerini ve Hatay’ın sesini duyurmaya çalışacaklarını kaydetti.

DEPREMZEDELERE MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Motosikletin sahibi olan Hataylı Ali Meftunzade tarafından satışa çıkartılan motosikletten elde edilecek gelir ile Antakya’da depremde kolunu bacağını kaybetmiş çocuklara elektrikli protez alınacak. Depremzedelere yardımda bulunulması amacıyla satışa çıkartılan ve elde edilen gelir ile deprem bölgesine yardım gönderilecek olan motosiklet uzun bir aranın ardından Çetinkaya Oto Yıkama işletme sahibi Şahin Çetinkaya farkıyla hayranlarının karşısına çıkacak. Yeşilçam’da Cüneyt Arkın’ın “Vahşi Kan”, Kemal Sunal’ın da “Doktor Civanım” filminde kullandığı 1971 model sepetli motosikletin genel sponsoru olan Çetinkaya Oto Yıkama işletme sahibi Şahin Çetinkaya motosikleti sergilemek üzere Hatay’a getirdi. Tüm bakımların sorunsuz olarak gerçekleştirildiği motosiklete hayranlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

ÇETİNKAYA: “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Şahin Çetinkaya sahipliğinde detaylı temizlik ve pasta cila hizmetleri ile müşterilerinin 7/24 hizmetinde olan Çetinkaya Oto Yıkama müşterilerini memnuniyet esaslı hizmetle ağırlıyor. İşletme sahibi Şahin Çetinkaya gerçekleşecek olan organizasyonla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Motosikletimiz Türk sinemasının tek kalan klasik motosiklet koleksiyonu 1982 yılında “Doktor Civanım” filminde Kemal Sunal ile başrolü paylaşmıştır. 1983 yılında ise Cüneyt Arkın’ın vahşi kan filminde kullanılmıştır motosikletimiz 2 Haziran Pazar günü tanınmış isimlerin katılımı ile Antakya’da sergilenecektir. Çevre yolu Honda Kavşağı karşısında bulunan işletmemizde gerçekleşecek organizasyona tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kulandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.