HAİNLER İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI HEDEF ALDI: 2 POLİS YARALI

HAİNLER İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI HEDEF ALDI: 2 POLİS YARALI

ABONE OL
1 Ekim 2023 11:08
HAİNLER İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI HEDEF ALDI: 2 POLİS YARALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da bakanlık binası önünde terör saldırısı düzenlendiğini, iki polisin yaralandığını açıkladı.

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Kızılay semtinde yer alan İçişleri Bakanlığı binasının yakınında bugün şiddetli bir patlama meydana geldi. Peşi sıra da silah sesleri duyuldu. Yaşanan patlamada 2 polisin yaralandığı açıklandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, gözler resmi açıklamaya çevrildi.

TBMM Çankaya kapısına da yakın bir noktada duyulan patlama sesi nedeniyle Atatürk Bulvarı trafiğe kapatıldı. Özel harekat polisleri, İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de olay yerine intikal ettikleri öğrenildi.

BAKAN YERLİKAYA CANLI BOMBA SALDIRISI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, saat 09:30 sıralarında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 teröristin bombalı saldırı eyleminde bulunduğunu kaydetti. “Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir” bilgisini veren Yerlikaya, şunları ifade etti: “Açılan ateş sırasında 2 emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP