“Halkın adayı Galip Altınöz”

“Halkın adayı Galip Altınöz”

ABONE OL
28 Eylül 2022 20:14
“Halkın adayı Galip Altınöz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 genel seçimleri öncesinde Hatay’da Galip Altınöz’ün ismi kulislerde sıkça dolaşmaya devam ediyor.


Hatay AK Parti teşkilatı içinde verilen tüm görevleri hakkıyla yerine getirerek teşkilatın takdirini kazanan ve daima Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde giderek ömrünü davaya adayan Altınöz, vatandaşlar tarafından Bağımsız da olsa Hatay Milletvekilliğine aday olarak çıkmasını talep ediyor. Halkla iletişimini her zaman diri tutan ve Altınöz başarılı siyasi hayatını milletvekilliği ile taçlandırarak Hatay halkına en güzel hizmetleri vermeye hazır olarak siyasi yelpazesinin en başında duruyor.


HATAY’I İYİ BİLİYOR
Uzun yıllar AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında aldığı görevler gereği Hatay’ı karış karış gezen ve her kesimden vatandaşa dokunarak isteklerini dinleyen Altınöz, vatandaşların isteklerini ve beklentilerini en iyi bilen isimler arasında yer alıyor. Halk ile doğru iletişim kurma anlamındaki eksikliğini giderebilecek halkın içinden gelen ve halkın temsil kabiliyetini en iyi yapabilecek isimler arasında olan Altınöz, tüm vatandaşların takdirini kazandığı siyasi hayatının devamında da vatandaşlar tarafından milletvekili olarak görmek istediği isimler arasında yer alıyor.


HATAY’A YAPACAĞI ÇOK HİZMET VAR
Hatay’ın ihtiyaçlarını iyi bilen Altınöz, bu anlamda uzun zamandır dersine çalışarak ve halktan hiç kopmayarak bu ihtiyaçları Ankara’da karşılayabilecek en iyi profil olarak da göze çarpıyor. Hatay’ı eksik olduğu hizmetlere kavuşturacak genç ve çalışkan isim olarak dikkat çeken Galip Altınöz, Hatay’da halkın adayı olarak adı sıkça geçen isimlerin başında yer alıyor. Kendisine gelen talep ve istekleri seve seve yerine getiren Altınöz, kendisine uygun görülecek bir vekillik görevini de en iyi yapabilecek isim olarak halkın önünde yer alıyor. Dünya’nın ve Ülkemizin de etkisi altında kaldığı Coronavirüs Covid-19 pandemi sürecinde virüse yakalanan binlerce vatandaşlara Sağlık Sektöründe çalışan sağlık ekibine yardımcı olmak, vatandaşlara bir nebze daha hızlı ve daha sağlıklı şekilde ilaçlarının ulaşması için filyasyon ekibini kurarak Sağlık çalışanlarına desteğini de ihmal etmemiştir. Bu konuda maddi ve manevi hiçbir beklentisi olmadan Devlet imkanlarını kullanmadan Devletinin yanında yer almıştır. Bu Milli görevi layıkı ile yerine getirerek vatandaşın iyi ve kötü gününde her zaman birlikte olmayı başarmıştır.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP