HATAY ESNAFINDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

HATAY ESNAFINDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

ABONE OL
28 Ağustos 2023 15:55
HATAY ESNAFINDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’da esnaf camiasından tam destek almaya devam ediyor.

Genç yaşında Hatay için çok kritik düzeydeki iki STK’nın başkanlığını başarıyla yürüten Başkan Yılmaz’a Hataylı esnaf camiasından da tam destek geliyor. Hatay’ın sorunlarını ulusal arenada çözmek için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Başkan Yılmaz’a son olarak Kırıkhan ve Yayladağı Taşıyıcılar kooperatif Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

BAŞKAN YILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkhan ve Yayladağı Taşıyıcılar kooperatif Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini HESOB’da ağırlayan Başkan Yılmaz, şoför esnafının sorunlarının bilincinde olduğunu belirterek, konfederasyonlar düzeyinde sorunların çözümü için girişimlere devam edildiğini kaydetti. Yakın zamanda Hatay’da TESK ve TŞOF Genel başkanlarını ağırladıklarını belirten Yılmaz, esnafların sorunları için kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Kırıkhan ve Yayladağı Taşıyıcılar kooperatif Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Esnaf temsilcileri, sorunlarını çözeceğine emin oldukları Başkan Aziz Fatih Yılmaz’a her daim tam destek olduklarını belirttiler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.