Hatay Öğretmen Akademileri törenle açıldı

Hatay Öğretmen Akademileri törenle açıldı

ABONE OL
21 Ekim 2024 16:01
Hatay Öğretmen Akademileri törenle açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Öğretmen Akademileri Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenle açıldı.

Hızla gelişen ve değişen günümüz dünyasında, kıymetli eğitimcilere büyük katkılar sağlayarak eğitim dünyasının temellerini daha da sağlamlaştıracak önemli bir süreç olan Hatay Öğretmen Akademileri’nin Açılış Törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, İl Millî Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Öğretmen Sendikaları Temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

MASATLI: İLİMİZE VE ÜLKEMİZ EĞİTİM CAMİASINA HAYIRLI OLSUN

Törende konuşan Vali Masatlı, eğitimin sadece müfredatın akademik boyutuyla aktarıldığı bir süreç olmadığını; insanı yetiştiren, ona değer katan, onu düşünmeye, sorgulamaya ve üretmeye yönlendiren bir irfan süreci olduğunu ve bu süreçte en büyük sorumluluğun kıymetli öğretmenlerimizde olduğunu vurgulayarak Hatay Öğretmen Akademileri’nin ilimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Öğretmen Akademileri üç farklı akademi programı üzerinden çalışma gerçekleştirecek. Bu akademiler edebiyat akademisi, şehir ve kültür akademisi ve müzik akademisi şeklinde üç akademi olarak bir yıl boyunca faaliyetler sürdürecek. Her akademide 20 ila 50 arasında öğretmen tüm yıl boyunca bu faaliyetlere katılarak akademilerden mezun olacak.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP