HATAY’DA İLK YERİNDE DÖNÜŞÜM TEMELİ YAYLADAĞI’NDA ATILDI

HATAY’DA İLK YERİNDE DÖNÜŞÜM TEMELİ YAYLADAĞI’NDA ATILDI

ABONE OL
18 Kasım 2023 17:39
HATAY’DA İLK YERİNDE DÖNÜŞÜM TEMELİ YAYLADAĞI’NDA ATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın ilk yerinde dönüşüm temel atma töreni Yayladağı ilçesinde gerçekleşti.

İlçeye bağlı Leylekli Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım, AK Parti Hatay İl ve İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, STK ve ODA Başkanları, muhtarlar ve Leylekli Mahalle halkı katıldı.

PROTOKOL İLK KONUTUN TEMELİNİ ATTI

Yayladağı Belediyesi ve Yerinde Dönüşüm Ofisi tarafından başlanacak olan projede ilk hak sahibi olan Ali Kunduz adlı vatandaşın evinin yerinde dönüşümü için temel atma töreni düzenlendi. Bakan Yardımcısı Gürgen, Hatay’ın yerinde dönüşüm ile kısa sürede ayağa kaldırılacağını belirterek tüm vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti.

Konuşmaların ardından protokolün katılımıyla ilk konutun temeli atıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.