Hatay’da yılın ilk ders zili çalındı, 21 bin öğrenci dersbaşı yaptı

Hatay’da yılın ilk ders zili çalındı, 21 bin öğrenci dersbaşı yaptı

ABONE OL
9 Eylül 2024 13:53
Hatay’da yılın ilk ders zili çalındı, 21 bin öğrenci dersbaşı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Borsa İstanbul İlkokulu’nda yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, vali yardımcıları ve belediye başkanlarının katıldığı programda temsili olarak ilk ders zili çalındı. Ders zilinin çalınmasının ardından Hatay’da da 21 bin 97 öğretmen ve 400 bin öğrenci, 1605 okulda dersbaşı yaptı.

VALİ MASATLI: YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, geçen yıldan daha iyi bir eğitim durumuna geçildiğini söyledi. Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarı dileklerini ileten Vali Masatlı, “2024-2025 eğitim öğretim yılımızda Hatay’ımızın yaralarını hızla sarmak ve depremin etkisini en aza indirmek için birlikte nice güzel başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. Yeni eğitim yılı ilimize, ülkemize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Vali Masatlı daha sonra beraberindeki protokol ve öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çaldı. Sınıflarda eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Vali Masatlı, öğrencilere başarılar dileyerek, beraberindekilerle birlikte öğrencilere termos dağıttı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP