HATAY’IN SAĞLIĞI DR. SITKI SÖNMEZ’E EMANET

HATAY’IN SAĞLIĞI DR. SITKI SÖNMEZ’E EMANET

ABONE OL
3 Haziran 2024 09:58
HATAY’IN SAĞLIĞI DR. SITKI SÖNMEZ’E EMANET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez, kendisine bağlı tüm hastanelerin yanı sıra inşaat çalışmalarının da takibinin titizlikle yapıyor.

Dr. Sönmez, son olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murad Yılmaz, ve Başhekim Yardımcısı Levent Kadıoğlu ile birlikte inşaatı devam etmekte olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

SÖNMEZ: “KISA SÜREDE HASTAKABULÜNE BAŞLAYACAĞIZ”

Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, yaşadığımız deprem sonrası şehrimizi yeniden toparlamak adına özellikle halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm çalışmaların hızla devam ettiğini kaydetti. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda saha değerlendirmelerinde bulunan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek sorumlulardan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ek hizmet binasının inşaat çalışmalarının yakın süreçte tamamlanmasını beklediklerini belirten Sönmez, kısa süre içerisinde Hataylı hemşehrilerine en kaliteli sağlık hizmetini vermeye başlayacaklarını belirtti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.