HATAY’IN SORUNLARI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

HATAY’IN SORUNLARI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

ABONE OL
22 Kasım 2023 20:35
HATAY’IN SORUNLARI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’ın sorunlarını görüşmek üzere Ankara’da bulunan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile bir araya geldi.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz’ın Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetiminde de bulunması dolayısıyla genel merkezdeki makamına ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Çalışkan, Hataylı vatandaşların sorunları ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu. Hataylı esnafların ve şoförlerin sorunlarının çözümü için gerek Hatay’da, gerekse de Ankara’da genel merkez nezdinde çok sayıda girişimde bulunduğunu kaydeden Yılmaz, Milletvekili Çalışkan’ın gerçekleştirdiği destek ziyaretinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Ziyaret vesilesiyle kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzda bizleri ziyaretiyle onurlandıran Hatay Milletvekilimiz Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili Çalışkan da misafirperverliğinden dolayı Başkan Aziz Fatih Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.