HATAYLILAR LÜTFÜ SAVAŞ’A VERDİĞİ OYDAN PİŞMAN OLDU

HATAYLILAR LÜTFÜ SAVAŞ’A VERDİĞİ OYDAN PİŞMAN OLDU

ABONE OL
26 Ağustos 2023 22:34
HATAYLILAR LÜTFÜ SAVAŞ’A VERDİĞİ OYDAN PİŞMAN OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da 8 aydan bu yana suları akmayan mahalle sakinleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı istifaya davet etti.

Son seçimde Lütfü Savaş’a verdikleri desteğin karşılığında kendilerine temiz suyu mahrum eden Lütfü Savaş’a oy verdikleri için pişman olduklarını belirten vatandaşlar, akmayan sulardan dolayı mahalledeki tüm vatandaşların hastalıklarla boğuştuğunu belirttiler. Vatandaşlar, görevini yapmayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı istifaya davet ettiler.

EN TEMEL HAKKIMIZ OLAN SU BİZE ÇOK GÖRÜLÜYOR

Hataylı vatandaşlar, deprem ortamında en fazla ihtiyaç duyulan şeyin su olduğunu, depremden bu yana geçen sürede kendilerinin sürekli oyalandığını belirttiler. HATSU’yu her aradıklarında geçiştirildiklerini ev aylarca oyalandıklarını belirten vatandaşlar, “Biz zamanında Lütfü Savaş’a oy verdik, destek verdik. Ama o bizi 8 aydır susuz bıraktı. Akrabamın ayağı kesilmiş ve her gün temizlenmesi için su gerekiyor. Bize ara sıra HATSU tankerle su getiriyor. Ama bu su da temiz değil. Çocuklarımız yıkanamıyor ve hastalanmaya devam ediyorlar. Bizler 8 aydır tozun toprağın içinde susuz kaldık. HATSU’yu her aradığımızda bize 20 gün sonra, 2 ay sonra gün verdiler. 8 aydır gelen olmadı. Tankerle getirdikleri su temiz değil. Biz Lütfü Savaş’a oy verdik, destek verdik, ama verdiğimiz destekten dolayı pişmanız. Eğer işlerini yapamayacaklarsa istifa etsinler” ifadelerini kullandılar.

Hataylı vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan sorunlarına çözüm bulmasını, bulamıyorsa da istifa etmesini bekliyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.