HATSU’NUN BOZDUĞU YOLLARI, BAŞKAN DELİ DÜZELTİYOR

HATSU’NUN BOZDUĞU YOLLARI, BAŞKAN DELİ DÜZELTİYOR

ABONE OL
30 Aralık 2023 15:35
HATSU’NUN BOZDUĞU YOLLARI, BAŞKAN DELİ DÜZELTİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, HATSU ve doğalgaz çalışmaları sonucunda bozulan ancak düzeltilmemesinden dolayı vatandaşları mağdur eden yollarda çalışma başlattı.

İlçeye bağlı mahallelerde doğalgaz firmaları ve HATSU tarafından tahrip edilmesine rağmen düzeltilmeyen yollarda başlanan çalışmalar ile vatandaşların çamurdan kurtarılmasını sağlayacaklarını kaydeden Başka Deli açıklamasında, “Daha önceden de ifade ettiğimiz üzere mesai arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde doğal gaz ve HATSU çalışmaları neticesinde bozulan yolları kendi imkânlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Kullandığımız ikinci el parkelerle mücadele vererek vatandaşlarımızın çamurlu ve bozulmuş yollardan mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu süreçte can siperane şekilde emek veren, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında tüm zorluklara direnen belediye personelime, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.