HBC İLE TEKNOKENT KOLEJİ’NDEN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

HBC İLE TEKNOKENT KOLEJİ’NDEN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

ABONE OL
20 Ağustos 2024 09:54
HBC İLE TEKNOKENT KOLEJİ’NDEN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir, Özel Antakya Teknokent Koleji ile cemiyet üyelerine yönelik indirim anlaşması imzaladı.

 

Hatay’da üyelerinin sosyal, ekonomik ve günlük hayatlarına dokunmak adına çalışan Hatay Basın Cemiyeti üyelerine yönelik indirim ve çeşitli hakları içeren protokole imza atan Başkan Otuzbir, eğitim sektöründe üyelerin çocuklarına büyük avantaj sağlayacak Teknokent Koleji ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını belirtti. Protokol imza töreninde Başkan Otuzbir’in yanı sıra Antakya Teknokent Koleji yetkilileri de hazır bulundu. Protokole imza atan Başkan Otuzbir, eğitim hayatına başlamasının ardından kente büyük katkı sağlayan güzide bir kurum olan Antakya Teknokent Koleji’nin üyelerin çocuklarına yönelik önemli bir indirim ve çeşitli avantajlar içeren haklar sağlayacağını kaydetti.

 

ÜYELERİMİZİN ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE KATKI YAPMAKTAN MEMNUNUZ

 

Hatay Basın Cemiyeti üyesinin en değerli varlıkları olan çocuklarının eğitimine katkı sağlayacak olan anlaşmaya imza atmanın kendileri için memnuniyet verici olduğunu kaydeden Otuzbir, Antakya Teknokent Koleji yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Otuzbir açıklamasında şu ifadelere değindi; “Teknokent Koleji

endüstriyel otomasyon alanı ve elektrik-elektronik alanında Teknisyen Belgesi, Europass Belgesi ile Avrupa’da İş ve eğitim imkanı, MTOK sistemi ile Teknoloji fakültelerine Yerleşme önceliği, İş yeri açma belgesi, Anlaşma yaptığımız organize sanayi bölgesindeki firmalarla işe yerleşme imkanı, Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Anadolu lise eğitimi imkanları sunan güzide bir kuruluş. Böylesine önemli bir kurum ile üyelerimize katkı sağlayacak anlaşmaya imza atmaktan dolayı çok memnunuz. Anlaşmanın Hatay Basın Cemiyeti ailemize ve Antakya Teknokent Koleji ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Protokol töreninin ardından Başkan Hikmet Otuzbir, katkılarından dolayı Teknokent Koleji yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP