HESOB AZİZ FATİH YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

HESOB AZİZ FATİH YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

ABONE OL
25 Aralık 2023 19:58
HESOB AZİZ FATİH YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu Aziz Fatih Yılmaz başkanlığında İskenderun’da toplandı.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve HESOB Başkanvekili Erol Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya HESOB yönetimi tam kadro katılım gösterdi. Toplantıda esnaf ve sanatkarların güncel sorunları konuşularak çözüm yolları istişare edildi. Başkan Aziz Fatih Yılmaz esnafların sorunlarının çözümü noktasında Ankara’da yürütülen çalışmalar hakkında esnaf temsilcilerini bilgilendirdi. Başkan Yılmaz, HESOB yönetim kurulu üyelerinin kendisine yönelttikleri soruları içtenlikle cevapladı. Esnafların sorunlarının çözümü için durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, bakanlık düzeyinde görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve depremzede esnafa bir nebze de olsa katkı sağlamak için Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.

YILMAZ: ALDIĞIMIZ KARARLAR ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz; “HESOB Yönetim kurulu toplantımızı İskenderun Şoförler odası Başkanımız HESOB Başkanvekilimiz Erol Akın’ın ev sahipliğinde İskenderun ilçemizde yaptık. Toplantıya katılan tüm oda başkanlarımıza teşekkür eder alınan kararların Esnafımıza ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.