İBRAHİM GÜL ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

İBRAHİM GÜL ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

ABONE OL
30 Kasım 2023 10:58
İBRAHİM GÜL ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkanlığı için İbrahim Gül üzerinde durması, sürpriz olmadı. Seçildiği günden itibaren Belen’de bir çok projeye imza atarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Gül’ün, ilçe teşkilatlarının tam desteğinin yanı sıra mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, esnaf gezileri gibi birçok çalışmayı titizlik içinde yürüttüğü ve ilçe halkından da büyük destek aldığı biliniyor.

VEKİL KARŞIKÇI YOL ARKADAŞINI KUTLADI

Milletvekili Kaşıkçı, Başkan Gül’ün adaylık başvurusunu birlikte yaptıklarını belirterek; “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde, Cumhur ittifakına en büyük katkıyı biz sağlamıştık. Yine biz sağlayacağız. Bunu herkes bilsin. Bugün değerli başkanım, kıymetli ağabeyim İbrahim Gül’ün adaylık başvurusunu yaptık. Yolu açık, şansı bol olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.