İSKENDERUN ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

İSKENDERUN ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ABONE OL
28 Temmuz 2023 11:16
İSKENDERUN ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Cihan Akyürekoğlu, görevini Halil Alperen Han’a devretti.

İskenderun’da başarılı çalışmalarla adını duyuran İskenderun Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi yaşandı. İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Akyürekoğlu’nun yerine Halil Alperen Han getirildi.

Devir teslim töreninde Başkan Akyürekoğlu, Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni İskenderun Ülkü Ocakları başkanı Halil Alperen Han’a verirken, “yeni dönemde görevini yapacak olan arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

TÖRENE YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Ülkü Ocağı İskenderun temsilciliği binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine MHP Hatay il başkanı Mehmet Fevzi Altay, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ülkü Ocağı İlçe Başkanları, Ülkü Ocağı üyesi gençlerle MHP’li vatandaşlar katıldı.

HAN: ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Devir teslim töreninde konuşan yeni ocak başkanı Halil Alperen Han, “İnşallah sizlerin destekleri ve Allah’ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.