Hatay Haber Gündem

İZZETTİN YILMAZ NEZAKET ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İZZETTİN YILMAZ NEZAKET ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
07 Mayıs 2024 - 10:23

Geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti.

Antakya’da yaptığı çalışmalarla iz bırakan Yılmaz, göreve yeniden seçilen iki başarılı Belediye Başkanına görevlerinde başarı diledi.

İLK ZİYARET BAŞKAN SARI’YA

İzzettin Yılmaz, ilk olarak Altınözü’nde üçüncü dönemini yaşayan ve ilçeye yaptığı katkı ile adını ulusal arenada duyurmayı başaran Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Birlikte görev yaptıkları süre boyunca da son derece samimi olan iki dost başkanın sohbetinde ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetler yer aldı. Başkan Sarı’ya görevinde başarı dileklerini ileten İzzettin Yılmaz, Altınözü’nün ikinci evi gibi olduğunu belirterek ziyaretini sonlandırdı.

İKİNCİ ZİYARET BAŞKAN YALÇIN’A

İzzettin Yılmaz’ın ikinci durağı ise genç yaşına rağmen Yayladağı’nda büyük beğeni toplayan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın oldu. İlk dönemde merhum Mustafa Sayın’ın ardından göreve gelerek ilçeye büyük yatırımlar kazandıran Yalçın’ı tebrik eden Yılmaz, yeni dönemde de aynı anlayış ile ilçesine hizmet etmesi temennilerini ilettiği Yalçın’ı seçim başarısından dolayı kutladı.  

Başkan Yalçın, Hatay siyasetinin duayen isimlerinden olan İzzettin Yılmaz’ın ziyaretinin kendisi için büyük onur olduğunu belirterek Yılmaz’a teşekkürlerini iletti Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem