KARA MEHMET SÖZÜNÜ TUTTU

KARA MEHMET SÖZÜNÜ TUTTU

ABONE OL
17 Şubat 2024 14:11
KARA MEHMET SÖZÜNÜ TUTTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, ilçeye bağlı Akbez Mahallesi’ne verdiği yol sözünü tuttu.

Başkan Karataş, altyapı işlemleri tamamlanan yolun parkelerinin de tamamlandığını ve yolun vatandaşların istifadesine sunulduğunu bildirdi. Vatandaşların en büyük sorunlarından olan yol sorununa neşter vurmak için harekete geçen Başkan Karataş, kısa süre önce bölgede incelemelerde bulunmuş, altyapı çalışmalarının tamamlanması akabinde yolun da kısa sürede tamamlanacağı sözünü vermişti.

“HASSAMIZA, VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Dün itibariyle parke taşı döşeme çalışmaları da tamamlanan yolun kullanıma açıldığını belirten Başkan Karataş, “Akbez Mahallemizde esnaf çarşısı önü altyapı çalışmaları bitti. Parke taşı döşeme çalışmalarını bitirerek halkımızın hizmetine sunduk. Söz verdik, yerine getirdik. Akbez’imize, Hassamıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.