KARATAŞ: ONLAR KASA SEVDALISI, BEN HASSA SEVDALISIYIM

KARATAŞ: ONLAR KASA SEVDALISI, BEN HASSA SEVDALISIYIM

ABONE OL
19 Şubat 2024 17:08
KARATAŞ: ONLAR KASA SEVDALISI, BEN HASSA SEVDALISIYIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı ve BBP Hassa Belediye Başkan adayı Mehmet Karataş, Aktepe Mahallesi seçim ofisi açılışında, “Onlar kasa sevdalısı, ben Hassa sevdalısıyım” dedi.

İsmini vermediği 6 kişinin kendisi aleyhine çalıştığını kaydeden Karataş, 2019 yılında belediye başkanı olduğunda belediyenin icralık olduğunu, araçların rehin durumda olduğunu belirten Karataş, kendi döneminde kimsenin alacağını kalmadığını söyledi. Karataş, yaptığı konuşmada; “Biz gelince personel maaşlarını almaya başladı ise bizden önce paralar nereye gidiyordu. Şimdi bir personel alacağım var derse, bir esnaf alacağım var derse ben başkanlığı bırakacağım” dedi.

BEN MEMLEKETİME HİZMET İÇİN BURADAYIM

Başkanlığa geldiği dönemde belediyedeki borç miktarı ile 100 adet TIR alınabileceğini belirten Karataş, bu borcun karşılığının ise gösterilemediğini belirtti. Halkın yoğun desteği ile karşılaşan Karataş yaptığı açıklamada; “Onlar kasa sevdalısı, ben Hassa sevdalısıyım. Belediyeyi borçla aldım, tertemiz ettim. O dönem İl Başkanı, şimdi milletvekili olan arkadaşa dedim ki düzgün birini getirin, hepimiz oy verelim seçelim dedik. Ama onlar bu adayı istediler. O zaman ben de dedim ki siz onu aday yaparsanız hem Allah’ıma hem dinime, hem nikahıma ben karşısına çıkarım dedim çıktım. Biz bu şehirde altyapı yaptık. Parke kilit taşı fabrikası kurduk. Asfalt fabrikası kurduk. Yama alacak parası olmayan ilçe şimdi ilçelere, illere asfalt satacak, gelir elde edecek. Ben memleketime hizmet için buradayım ve adayım. Hepinizden destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Hassalı vatandaşlar, Başkan Karataş’a tam desteklerini bildirdiler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.