KOMUTAN EMİR’İN İLK ZİYARETİ BAŞKAN TOSYALI’YA

KOMUTAN EMİR’İN İLK ZİYARETİ BAŞKAN TOSYALI’YA

ABONE OL
23 Eylül 2023 16:08
KOMUTAN EMİR’İN İLK ZİYARETİ BAŞKAN TOSYALI’YA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Onur Emir, beraberindeki heyetle İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyarette bulundu.

Deniz şehri İskenderun’un konumu ve sahil güvenliğin öneminin konuşulduğu ziyarette, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, nazik ziyaretten dolayı Onur Emir’e teşekkür ederken, yeni görevinde de başarılar diledi.

TOSYALI: İSKENDERUN’A HİZMET BÜYÜK BİR ONUR

İskenderun’a hizmet etmenin büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun, Körfez´e adını vermiş önemli bir sahil kenti. İskenderun, deniz ticareti, limanları ve Ortadoğu´ya yakınlığı ile stratejik bir öneme sahip. Bu anlamda bizlere önemli görevler düşüyor. Tüm resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve diyalog içerisinde, halkımıza ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Güvenlik güçlerimiz hava, kara ve denizde ülke güvenliği konusunda var gücüyle çalışmaktadır. Bizler de belediye olarak her zaman diyalog halinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

EMİR: GÖREVİMİZ KARASULARDA GÜVENLİĞİ KORUMAK

İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral SG Yarbay Onur Emir ise görevlerinin deniz, sahil ve karasularını korumak, güvenliğini sağlamak olduğunu ifade etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP