KUMLU HALKI TEK SES “MEHMET DELİ” DEDİ

KUMLU HALKI TEK SES “MEHMET DELİ” DEDİ

ABONE OL
21 Mart 2024 23:05
KUMLU HALKI TEK SES “MEHMET DELİ” DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ikinci dönem başkanlık yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İlçeye tarihi hizmetleri kazandırdığı ilk döneminde vatandaşların beğenisini kazanan Başkan Deli, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde ilçede tüm mahallelere ziyaretler gerçekleştirerek ikinci dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri aktardı. Bu kapsamda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Deli, Kumlu’nun 5 yılda geçirdiği dönüşümü vatandaşlara aktararak yeni dönem için de destek talep etti.

BAŞKAN DELİ’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Başkan Deli, 2020 yılında şehit olan Sezer Uçar’ın emanetleri olan ailesine nezaket ziyaretinde bulundu. Vatana can veren evlatlar yetiştiren analara babalara teşekkür ederek her daim ailenin yanında olduklarını kaydeden Deli, Şehit Uçar’ın ruhuna dua okudu.

KUMLU’NUN GELECEĞİ BİZE EMANET

Kumlu’nun şehri emini olarak tüm sorumluluğun kendine ait olduğunu ifade eden Deli, ilk dönemden aldıkları dersler ile ikinci dönemde Kumlu’yu daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini kaydetti. Devletin tüm imkanlarıyla Kumlu’nun ayağa kalkması için çalıştığını belirten Deli; “Kumlu’yu FETÖ artıklarına, haddini bilmeyenlere teslim etmeyeceğiz. Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yok. Biz Kumlu’nun 50 senesini değiştirmeye çalışıyoruz. Kumlu’da istihdamı, konutu, projeleri nasıl kazandırırız diye düşünüyoruz. 31 Mart gecesi Kumlu’yu karanlık noktalara sürüklemeye çalışan herkesten hesap soracağız. Kumlu’nun geleceği bize emanettir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.