KUTU İÇİNDE SAKLADIKLARI SİLAHLA ADAM ÖLDÜRDÜLER

KUTU İÇİNDE SAKLADIKLARI SİLAHLA ADAM ÖLDÜRDÜLER

ABONE OL
21 Kasım 2023 09:55
KUTU İÇİNDE SAKLADIKLARI SİLAHLA ADAM ÖLDÜRDÜLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’ye bağlı Harbiye Mahallesi’nde kutu içinde sakladıkları silahla 2 kişiyi vuran 8 kişiden 7’si gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Defne Harbiye mahallesinde meydana gelen tasarlayarak kasten öldürme – kasten yaralama olayı sonucu D.O. ve E.U. isimli şahıslar düzenlenen silahlı saldırıda yaralandı, şahıslardan D.O. kaldırıldığı hastanede vefat etti. Kasten Öldürme olayını, olay yerine görünen yerleri siyah bez ile kamufle edilmiş motosiklet ile olay yerine gelen motosiklet kasklı iki şahsın UFO (elektrikli ısıtıcı) kutusu içerisinde sakladıkları kısa dipçik pompalı tüfek diye tabir edilen silah ile 5 el ateş etmek suretiyle gerçekleştirdikleri, sonra yine aynı motosiklet ile olay yerinden kaçtıkları tespit edildi. Bilgi sahiplerinden edinilen bilgiler, geniş çaplı araştırmalar ve incelenen güvenlik kameraları neticesinde olayın şüphelilerinin; M.D., A.G., Y.A., F.A., H.G., S.M., B.A., B.G. ve H.M olduğu tespit edildi.

11 farklı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyon neticesinde olayı gerçekleştiren 8 şüpheli şahıstan 7si yakalandı, şüphelilerden H.G. ise adresine girileceği esnada yakalanacağını anlayarak ateşli silah kullanmak suretiyle intihara teşebbüs etti. (Şahsın hayati tehlike kaydı ile kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.)

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; 4 Adet pompalı diye tabir edilen av tüfeği, 1 Adet Antika Tabanca, 1 Adet otomatik tabanca, Çeşitli boyut ve kalibrede çok sayıda fişek ve kartuş ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.G, S.M ve Y.A çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, F.A., H.M, B.A ve B.G ise serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.