Masatlı: Seçimler Hatay’a ve ülkemize hayırlı olsun

Masatlı: Seçimler Hatay’a ve ülkemize hayırlı olsun

ABONE OL
30 Mart 2024 21:39
Masatlı: Seçimler Hatay’a ve ülkemize hayırlı olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yarın yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Hatay’a ve ülkemize hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.  

Vali Masatlı yayınladığı mesajda; “Saygıdeğer Hataylı Hemşehrilerim, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bilindiği üzere; demokratik bir sürecin en temel unsurlarından biri olan seçimler, toplumumuzun kolektif iradesini ifade etmenin en önemli ve vazgeçilmez bir aracıdır. Bu iradenin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıtılması, demokrasinin temel taşlarından biridir. Seçim sürecinin sağlıklı şekilde işlemesi ve sonuçlarının meşru kabul edilmesi için güvenli bir ortamın sağlanması da bir o kadar hayati bir öneme sahiptir. Bu bakımdan; Valiliğimiz koordinesinde tüm güvenlik güçlerimiz, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerimizin, huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşebilmesi için her türlü tedbiri alarak tüm hazırlıklarını tamamlamış ve bu hazırlıklar doğrultusunda titizlikle çalışmaktadır. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde 15 ilçemizde 3424 sandıkta 1.078.130 vatandaşımız oyunu kullanacaktır. Seçim günü 5.121 polis ve 3.303 jandarma olmak üzere toplam 8.424 güvenlik personeli sahada görev yapacaktır. Seçim güvenliği kapsamında sandıkların kurulumundan vatandaşlarımızın oy kullanmak üzere sevkiyatına, sağlık tedbirlerinden enerji ve haberleşme kaynaklarının tedbirlerine kadar bütün aldığımız tüm bu önlemler, siz değerli vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla sandığa gitmesini, hür iradesiyle demokratik tercihini kullanabilmesini sağlamak içindir. Müsterih olunuz. Bu çabalarımıza, siz değerli vatandaşlarımızın desteği de seçimlerin ilimizde adil ve güvenilir bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır.

Kıymetli Vatandaşlarım, sonuçları itibarıyla milli iradenin en iyi şekilde yansıyacağından asla şüphemiz olmayan yerel seçimlerin; ilimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.