MERHUM AHMET BAYIR’IN RUHUNA HATMİ ŞERİF OKUNDU

MERHUM AHMET BAYIR’IN RUHUNA HATMİ ŞERİF OKUNDU

ABONE OL
1 Mayıs 2024 20:32
MERHUM AHMET BAYIR’IN RUHUNA HATMİ ŞERİF OKUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da hayata gözlerini yumarak sevenlerini üzüntüye boğan Bayır ailesinin büyüğü Merhum Ahmet Bayır’ın ruhuna hatmi şerif okutuldu.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığı önünde kurulan taziye çadırında bölgemizin sevilen Hocalarının okudukları Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen Hatmi Şerif programına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yüksek, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri, Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun, TÜRKAV Antakya Şube Başkanı Mehmet Delioğlu, TÜRKAV 2. Başkanı Mustafa Şener, ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, akraba ve sevenleri katılarak Bayır ailesinin acısına ortak oldular. Merhum Ahmet Bayır Mekke’de Cennetü’l-Muallâ mezarlığına defnedilmişti.

Merhum Ahmet Bayır’ın ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Hatay Haber Gündem Gazetesi yayın ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.