MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’DEN ŞENER’E TEBRİK ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’DEN ŞENER’E TEBRİK ZİYARETİ

ABONE OL
25 Eylül 2024 08:21
MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’DEN ŞENER’E TEBRİK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı yeni açılan Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener’i makamında ziyaret etti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeliği ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyeliği de yapan Milletvekili Çirkin, her fırsatta Hatay’a gelerek vatandaşları ziyaret ediyor. Milletvekili Çirkin, gerçekleştirdiği son temasta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına atanan ve ilk günden beri verilen her görevi başarıyla yerine getiren Şener’i yeni görevinden dolayı kutladı.

ÇİRKİN: ŞENER HATAY’A HAYIRLI HİZMETLERDE BULNACAKTIR

Milletvekili Şefik Çirkin, Şener ile kent genelindeki mezarlıkların gün yüzüne çıkarıldığını ve vatandaşların ziyaretleri için daha uygun şartlara getirildiğini yakından görme imkanı bulduğunu kaydetti. Şener’in parlak geçmişinin şimdiden gelecekte başaracağı işler hakkında öngörü sağladığını da kaydeden Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en etkili dairelerinden birisi olacağına inandığı Mezarlıklar Dairesi’nin başında son derece doğru bir ismin olduğunu bunun da kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

ŞENER, MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener, ziyaretinden memnuniyet duyduğu İYİ Parti Milletvekili Şefik Çirkin’e teşekkür etti. Çirkin’in Hatay’ın menfaatleri için verdiği mücadelenin yakın tanığı olduğunun da altını çizen Şener, Çirkin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP