MÜDÜR TECİMEN EĞİTİM DÖNEMİNE DAMGASINI VURDU

MÜDÜR TECİMEN EĞİTİM DÖNEMİNE DAMGASINI VURDU

ABONE OL
3 Temmuz 2024 14:53
MÜDÜR TECİMEN EĞİTİM DÖNEMİNE DAMGASINI VURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, deprem şartlarında olsa da eğitimin yapıldığı her yerde eksiksiz bir dönem geçmesini sağlayarak eğitim dönemine damgasını vurdu.

 

Yerle bir olan kentte eğitime devam edilebilecek tüm eğitim kurumlarına eğitim dönemine yetiştiren, okulların ekipman eksiklerini bizzat denetleyerek tamamlayan, eğitimcilerin kente alışması için bizzat uyum seminerleri düzenleyen Tecimen, imkansızlıklar içerisinden mucize yaratmayı başardı. Hayata geçirilen eğitim tesisleri ile onbinlerce öğrencinin kente geri dönmesini sağlayan Tecimen, ayrıca eğitimcilerin her ihtiyaçlarına koşarak eğitim seferberliği ilan etti.

 

ANTAKYA’DA EĞİTİM DÖNEMİ SORUNSUZ TAMAMLANDI

 

Sona eren 2023-2024 eğitim döneminin yıldızı olan Tecimen, ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki tüm şube müdürleri ile ortaya koyduğu koordinasyon ile tüm ilçelere örnek olacak performansa imza attı. Tecimen’in mesai mevhumu dinlemeyen çalışmalarıyla eğitim dönemi sorunsuz olarak tamamlandı. 2024 LGS’de büyük başarılara imza atan öğrencilerin yetişmesi için tüm imkanları seferber eden Tecimen, kentteki tüm eğitim kurumlarını defalarca gezdi. Okulların ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesini sağlayarak eğitim dışı konularla eğitimcilerin meşgul olmasını önleyen Tecimen, deprem şartlarında dahi olsa ortaya koyduğu muazzam performansla takdir topladı.

 

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE DE AYNI TEMPO İLE HAZIRLANILIYOR

 

Yaz tatilini fırsat bilerek okullarda hızlıca tadilatların tamamlanması talimatı veren Müdür Tecimen, yapımı devam eden okulların da yeni eğitim yılına kadar hazır olmasını ve öğrencilerin sorunsuz şekilde yeni eğitim dönemine girmesini hedefliyor.

 

Bu anlamda hazırlıklara eğitim dönemi sona erdiği andan itibaren başlayan Tecimen, şube müdürleri ile birlikte yaz tatilinde de mesai mevhumu dinlemeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

 

Eğitim camiasının örnek siması olan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya’da eğitimin sorunsuz şekilde sürmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP