ÖZCAN: HATAY’A VE HATAYLILARA SAHİP ÇIKIN

ÖZCAN: HATAY’A VE HATAYLILARA SAHİP ÇIKIN

ABONE OL
4 Mayıs 2024 21:56
ÖZCAN: HATAY’A VE HATAYLILARA SAHİP ÇIKIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazetemizin gündeme getirdiği Hatay’daki yıkım ihalelerinin yabancı firmalara verilmesi ile ilgili gelişmelere bir tepki de Hatay’ın tanınmış simalarından Nafiz Özcan’dan geldi.

Hataylı firmalar varken, tüm ihalelerin il dışından özel olarak davet edilen firmalar verildiği iddiaları üzerine konuya tepki gösteren Özcan özellikle iktidar milletvekillerine seslendi. Hatay’ın yerli firmalarına sahip çıkılmasını isteyen Özcan, aksi taktirde Hatay halkının ilk seçimde kendilerini cezalandıracağını belirtti. Antakyalı iş insanı ve siyasetçi Nafiz Özcan konuyla ilgili açıklamasında; “Ne yazık ki çalanlar, komisyonla iş yapanlar memlekette baş tacı ediliyor. Yerel seçimler de bittiğine göre artık bu işlere dur demenin zamanı gelmedi mi?

“MEMLEKET SAHİPSİZ DEĞİL”

“Sayın Valimiz hariç hemen her kademeden hoş olmayan kokular ve konular çıkıyor. Valimizle tanışma fırsatım olmadı ama bugüne kadar hiçbir akçeli, şaibeli işini duymadık. Allah razı olsun. Gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Ancak memleket evlatları dışarıdan gelen firmaların aldıkları işlere komisyon ödeyerek taşeronluk yapabiliyor. Yeterin artık! Hataylı hemşerilerim, sesinizi demokratik bir şekilde yükseltin lütfen. Siyasi güç odaklarına bildiğiniz duyduğunuz rezaletleri anlatın.

Henüz somut bir sonucunu görmedim ama ben anlatıyorum. Bu memleket bu kadar sahipsiz değil. Bu rezalete karışanların Ankara’daki destekçileri kimler. Ey iktidar mensupları! Hatay halkı hem Cumhurbaşkanlığı hem de yerel seçimlerde size önemli bir güç verdi. Bunun kıymetini biliniz. Hatay’a ve mağdur olmuş her şeyini yitirmiş Hataylıya sahip çıkın. Çaresiz insanın nasıl davranacağı belli olmaz. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.