ÖZYURT: HATAY’IN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ

ÖZYURT: HATAY’IN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ

ABONE OL
1 Ekim 2023 16:01
ÖZYURT: HATAY’IN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ürettiği silah ve mühimmatlarla dünya savaş literatürüne giren Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Hatay’da sevenleriyle buluştu.

Hatay girişinde yüzlerce araçlık konvoy ve Türk bayraklarıyla karşılanan Özyurt, karşılama heyeti ile tek tek sarılarak hasret giderdi. Depremde hayatını kaybeden akrabalarının mezarlarını ziyaret eden Özyurt, ayrıca evinde verdiği davette misafirlerinin yüreğine su serpen açıklamalarda bulundu. Hatay’ın maddi ve manevi yaralarını sarmak için Hatay ile gönül bağlarını hiç koparmadığını belirten Özyurt, “Ya birlikte var olacağız, ya da birlikte yok olacağız” diyerek Hatay’a umut verdi.

SANAYİ VE SOSYAL YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Evinde verdiği davette yüzlerce seveni ile buluşan Özyurt yaptığı konuşmada Hatay’a yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Depremin maddi ve manevi olarak izlerini silmek için bir araya geldiklerini vurgulayan Özyurt yaptığı konuşmada; “6 Şubat’ta memleketimiz yüzyılın felaketi olarak adlandırdığımız çok elim bir felaketle karşılaştı. Bu uğurda çok şehitler verdik, çok yaralılar oldu. Hemşerilerimizin birçoğunu kaybettik. Malımızı, canımızı kaybettik. Onlar bizim şehitlerimizdir. Rabbim tüm şehitlerimizi peygamber efendimize komşu eylesin. Bizi ayakta tutan, bizi diri tutan göğsümüzdeki iman ile devletimize ve milletimize olan güvenimizdir. Bu hiçbir zaman Hatay halkı tarafından geri planda tutulmadı. Biz halk olarak millet olarak devletimize her zaman inandık ve güvendik. Ben ne söz verdiysem arkasındayım. Gerek fabrika projem, gerekse de sosyal projelerimiz kaldığı yerden devam edecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Hatay benim şahsi meselemdir” sözü bizim için bu yolda ışığımız olmuştur. Bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Ya birlikte var olacağız, ya da birlikte yok olacağız. Bu savaşı birlikte kazanacağız. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Serdar Özyurt’a Hatay’a yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Özyurt’un duygu yüklü konuşmasını uzun süre ayakta alkışladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP