SALDIRGANIN BİPOLAR BOZUKLUĞU HASTASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

SALDIRGANIN BİPOLAR BOZUKLUĞU HASTASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

ABONE OL
23 Mart 2024 12:21
SALDIRGANIN BİPOLAR BOZUKLUĞU HASTASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Samandağ’a bağlı Yaylıca Mahallesi’nde saldırı gerçekleştiren şahısın bipolar bozukluğu rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

Samandağ 1985 doğumlu A. G. adlı şahsın; akli dengesinin yerinde olmadığı (Bipolar Bozukluk) ve ailesi tarafından tedavi sürecinin tamamlandığı gerekçesiyle kısa bir süre önce hastaneden çıkarıldığı öğrenilirken, kısa bir süre önce Adana Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü ve günlük olarak ilaç kullandığı da bildirildi. Tedavi sürecinin 2024’ün 8. ayında tamamlanacak olmasına rağmen ailesinin isteği ile hastaneden çıkartılan şahsın, saldırı girişiminin ardından yeniden tedavi altına alındığı bildirilirken, şahsın ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BAŞKAN SAVAŞ BABALIK YAPTI TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİ

Saldırının ardından sahneden düşen Başkan Savaş’ın kısa süreli şaşkınlığın ardından toparlandığı ve konuşmasına devam ettiği öğrenildi. “Ben de doktorum ve rahatsızlığını anlayabiliyorum” diyerek vatandaşın saldırı girişiminin kasıtlı olmadığını kaydeden Başkan Savaş rahatsız olduğunu öğrendiği vatandaşın ailesiyle görüşerek tedavisini de üstlendiğini açıkladı.

Başkan Savaş’ın kendisine beklemediği bir harekette bulunmasına rağmen soğukkanlılığını koruması ve hasta vatandaşın tedavisini üstlenerek adeta babalık yapması Yaylıca halkının ve Hataylıların takdirini kazandı. Şahıs hakkında şikayetçi olmayan Savaş’tan şahsı ailesinin de özür dilediği ve olayın tatlıya bağlandığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

ŞAHIS YÜKSEK SESE HASSASİYET GÖSTERİYOR

Yaylıca Mahallesi’ndeki kaynaklardan edinilen bilgiye göre A.G. adlı şahsın yüksek sese karşı hassas olduğu ve miting, düğün gibi organizasyonlarda da aynı davranışları gösterdiği öğrenildi. Daha önce de aynı davranışı defalarca gösterdiği belirtilen A.G.’nin tedavi edilecek olması mahalleli vatandaşları da sevindirdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.