SAVAŞ: 3. SEÇİM ZAFERİMİZE 5 GÜN KALDI

SAVAŞ: 3. SEÇİM ZAFERİMİZE 5 GÜN KALDI

ABONE OL
25 Mart 2024 22:53
SAVAŞ: 3. SEÇİM ZAFERİMİZE 5 GÜN KALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Payaslı vatandaşlar ile iftar sofrasında buluşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3. kez HBB seçimlerini kazanmaya 5 gün kaldığını söyledi.

Her seçimde bir öncekine göre destekçilerinin sayısının arttığını kaydeden Başkan Savaş, paylaşma kültürünü pekiştirmek ve Ramazan ayının tüm maneviyatını hissedebilmek amacıyla il genelinde kardeşlik sofralarını Hatay halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde açtığı kardeşlik sofrasının yeni adresi Payas oldu.

Payas ilçesi Çarşı Merkezi Eser Market önünde açılan iftar çadırına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Payas Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz CHP İlçe Yönetimi ve Payaslılar katıldı. Barış, kardeşlik ve toplumsal huzur için Ramazan ayının coşkusunu ve sevincini paylaşmak amacıyla kurulan kardeşlik sofrasında Payaslılar orucunu dualar eşliğinde açtı. Birlik ve beraberliğin pekiştiği iftar yemeğinde vatandaşlara çorba, türlü, pilav, tatlı ve hurma ikram edildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.