SERDAR ÖZYURT AK PARTİ’DEN HBB BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SERDAR ÖZYURT AK PARTİ’DEN HBB BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABONE OL
22 Kasım 2023 15:58
SERDAR ÖZYURT AK PARTİ’DEN HBB BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti HBB Başkan a. adaylığını açıkladı.

Gece gündüz demeden hizmete hazır olduğunu kaydeden Özyurt yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim. Bizi bu yolda bir an olsun yalnız bırakmayan değerli dava arkadaşlarım. Bilindiği üzere defalarca sahada ve masada belirttiğim gibi vatanımız ve milletimiz için her türlü hizmete hazır olduğumu bugün bir kez daha yenilemek isterim. Bugün bir kez daha sağına soluna bakmadan bir adım öne çıkıp biz varız diyebilecek cesaret ve onuru bize lütfeden Allah’a hamd olsun. Bugün içinde bulunduğumuz konjonktür bizi bir adım öne çıkarmış, büyüklerimizin ve halkımızın takdiri ve teveccühü bize bu göreve talip olma onurunu bahşetmiştir. Bu takdir ve teveccüh ile AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanlığı aday adaylığımı ilan eder, gece gündüz demeden tüm varlığımla hizmete hazır olduğumu beyan ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.