ŞEYHANLI AŞİRETİ’NDEN SERDAR ÖZYURT’A TAM DESTEK

ŞEYHANLI AŞİRETİ’NDEN SERDAR ÖZYURT’A TAM DESTEK

ABONE OL
4 Aralık 2023 15:03
ŞEYHANLI AŞİRETİ’NDEN SERDAR ÖZYURT’A TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt’a Şeyhanlı Aşireti tam destek verdi.

Şanlıurfa’da yaygın olarak bulunan ve kolları Hatay’a kadar uzanan ve geniş nüfusa etki eden Şeyhanlı aşiretinin lideri Haşim Şeyhanlıoğlu Serdar Özyurtu Antakya’daki evinde ziyaret etti. Özyurt’u Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi’ndeki konağında ziyaret eden Şeyhanlıoğlu’nu kapıda karşılayan Özyurt, misafirine evinin bölümlerini de gezdirdi.

ŞEYHANLI: ÖZYURT’TAN BAŞKA ADAY ARAMAYIN

Özyurt’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek aşiret olarak çıktığı bu yolda tam destek olduklarını dile getiren Haşim Şeyhanlı, Serdar Özyurt’un çalışmalarıyla Türkiye’ye değer kattığını belirterek AK Partili yöneticilere seslendi. Serdar Özyurt’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği vatanını milletini seven gençlerden birisi olduğunu kaydeden Şeyhanlı aşiretinin lideri Haşim Şeyhanlıoğlu, AK Parti’nin Hatay’da aday aramasına gerek yoktur. Serdar Özyurt bilgi ve birikimi ile şimdiye kadar yaptığı projeler ile kendisini kanıtlamış birisidir. Hatay için gövdesini taşın alına koyan adını yaptıklarıyla dünyaya duyuran Serdar Özyurt’a destek için bugün buradayım. Ben ve ailem tüm benliğimizde Serdar Özyurt’un yanındayız” ifadelerini kullandı.

ÖZYURT’TAN ŞEYHANLIOĞLU’NA CANDAN TEŞEKKÜR

Kısa bir süre önce, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına A. adaylığını açıklayan Hayırsever İşadamı Serdar Özyurt’ a destekler gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Her geçen gün çığ gibi büyüyen desteklerin ardından gelen Haşim Şeyhanlıoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Özyurt; “Hatay için çıktığımız bu yolda böylesine önemli destekler göreceğimizi biliyordum. Dostumuzu bugün yanımızda görmek davamıza olan inancımızı perçinlemiştir. Genel merkezin takdiri ile aday gösterilmemiz halinde Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Desteklerinden dolayı Türkiye’nin en büyük ailelerinden olan Şeyhanlı Aşiretinin lideriHaşim Şeyhanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.