ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREMZEDELERE AŞURE İKRAMI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREMZEDELERE AŞURE İKRAMI

ABONE OL
2 Ağustos 2023 09:45
ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREMZEDELERE AŞURE İKRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in talimatı ile hazırlanan 2500 kişilik aşure çadır kentte ikamet eden depremzedelere dağıtıldı.

Asrın felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren “Biz Buradan Ayrılırsak Hakk Bize Küser” düsturu ile depremzedelerin yanında yer alan Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ağır hasar alan il binaları çevresine kurdukları çadır kentte Muharrem ayının 10.günü olan Aşure gününde aşure ikramında bulundular.

Üzerinde üç hilal temalı çalışma olan Aşure kazanın başında elinde kepçesi ile aşure dağıtımını gerçekleştiren Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, son ana kadar tezgahın başından ayrılmadı.

DÖNER:” GÖZDEN AKAN ÜÇ DAMLA YAŞ İLE… HER GÜN AŞURA HER YER KERBELA…”

Gözden akan üç damla yaş ile… HER GÜN AŞURA HER YER KERBELA diyerek sözlerine başlayan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner açıklamasında:” Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Muharrem ayının 10.günü olan Aşure gününde aşure dağıtım programımızı bu yıl depremzede vatandaşlarımızı ağırladığımız çadır kentte gerçekleştirdik.

Özenle hazırlanmış aşuremizi 2500 kişiye ikram ettik. Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Muharrem ayında Cenab-ı Allah bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın dualarımız ile Aşure etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ülkücü ve Asena kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.