ÜLKÜ OCAKLARINDAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

ABONE OL
21 Temmuz 2024 10:07
ÜLKÜ OCAKLARINDAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı organizasyonunda Muharrem ayının 10.günü olan Aşure gününde Eski Şirince Ülkü Ocakları Alanında bulunan Ülkü Ocakları aşevinde aşure ikramı gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in talimatı ile hazırlanan 3000 kişilik aşure etkinliğe katılım gösteren vatandaşlara dağıtıldı. Başkan Döner’in yanı sıra programa MHP Hatay İl Yöneticileri, MHP Belediye Meclis üyeleri Niyazi Öztürk ve Ali Güler, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kablan, HBB Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Abdullah Dağ ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

DÖNER: ”GELECEĞİ YEZİDLER DEĞİL, FEDAKARLIĞI PUSULA YAPMIŞ YÜREKLER YAZACAK”

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner aşure dağıtımının akabinde yaptığı açıklamada; “Tüm İslam aleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum. Karşımızdaki seçenek azdır: Ya Yezid’in yanında saf tutup fitneye, karışıklığa destek verilecek; ya da Hüseyni duruşa sahip olunacaktır. Bugün de sureti haktan görünüp tehdit, şantaj ve saldırılardan medet uman gafillere fırsat verilmeyecektir. Asırlar önce bir damla suya hasret bırakılan yüksek iman, ne korkuya yenilmiş, ne oyunlara gelmiş, ne de hak bildiği yoldan dönmüştü. Zalimler acımasız olabilir, silahları da bulunabilir. Fakat Hüseyni ruh ve şuur, Muhammedi ihlas ve iffet hepsinin üstesinden gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Muharrem Ayı‘nın Türk İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

GÖZDEN AKAN ÜÇ DAMLA YAŞ İLE… HER GÜN AŞURA HER YER KERBELA…

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Aşure günü programımıza bugün de büyük bir özveri ile hazırlanarak Muharrem ayı münasebetiyle Ülkü Ocakları Aşevimizde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Programımıza katılım sağlayan MHP Hatay İl yöneticilerimize, MHP Defne İlçe Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, HBB Şehit Yakınları ve Gaziler Şube müdürümüze, Teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP