Hatay Haber Gündem

ÜLKÜCÜLERİN CANI VATANA, KANI KIZILAY’A FEDA

ÜLKÜCÜLERİN CANI VATANA, KANI KIZILAY’A FEDA
19 Nisan 2024 - 13:28

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır, “Canımız vatana, kanımız Kızılay’a feda olsun” sloganıyla ülkücü gençlerle birlikte kan bağışı yaptı.

Her sosyal sorumluluk projesinde yer almayı gelenek haline getiren Antakya Ülkücü gençlik, kan bağışlayarak yine farkındalık yaratmayı başardı. Hasan Bayır’ın öncülüğündeki yönetim kadrosu ve ülkücü gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışında hasta vatandaşlara ulaştırılmak üzere büyük miktarda kan bağışı gerçekleştirildi. Başkan Bayır, “Kızılay’ın kan bağışı etkinliğinde yaptığı açıklamada; “Canımız vatana, kanımız Kızılay’a feda olsun” dedi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI KAN BAĞIŞINA DAVET EDİYORUZ”

Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır, kan vermenin önemine dikkat çekerek; “Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanlığı olarak Türk Kızılayı’nın ilçemizde bulunan Kan Bağış noktasına gönüllü arkadaşlarımız ile beraber kan depolarının doldurulması ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yararlanması amacıyla kan bağışında bulunduk. Türk Kızılay’ımızın daha önce yaptığı kan bağışı çağrına duyarsız kalmayarak, sadece bir gün değil ihtiyaç olduğu her an kan bağışında bulunuyoruz. Teşkilat olarak kalabalık bir yapımız olduğu için her gün bizlere kan ihtiyacı olan vatandaşlarımız talepte bulunuyorlar. Bizler de Ülkü Ocakları olarak kan grupları ve durumları uygun olan arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz. Toplumsal duyarlılık adına tüm vatandaşlarımızı Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmak için davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır ve beraberindeki heyete desteklerinden dolayı teşekkür etti.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem