VALİ MASATLI SAHİLDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

VALİ MASATLI SAHİLDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

ABONE OL
5 Ağustos 2023 14:59
VALİ MASATLI SAHİLDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan İskenderun Sahili’nde devam eden tahkimat çalışmalarını denetledi.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana geldi.

İskenderun Balıkçı Barınağı ve sahildeki tören alanı da yıkımdan etkilenen yerler arasındaydı. Deprem felaketinin ardından çökme nedeniyle deniz sularının defalarca kent içine kadar ilerlemesine neden olan sorunun çözümü için gerçekleşen çalışmaların devam ettiği alanda inceleme yaparak yetkili firma Orak A.Ş. yetkililerinden bilgi alan Vali Masatlı, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını ve resmi törenlerin de yapıldığı alanın bir an önce kent halkının istifadesine açılmasını istedi.

VALİ MASATLI’DAN ORAK A.Ş.’YE TEŞEKKÜR

İskenderun’da tahkimat çalışmalarını sürdüren, aynı zamanda deprem felaketinin ardından Hatay’a yardım TIR’ı göndererek araç parkurları oluşturan ORAK A.Ş.’nin yaptığı yardımların Hatay halkı tarafından unutulmayacağını belirten Vali Masatlı, firma yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. Çalışmaların aksamaması için sürekli takipte olacağını belirten Vali Masatlı, her türlü aksaklıkta da devreye gireceğini belirterek, kent halkına yakışır bir kent meydanı oluşturulması için firma yetkililerine direktiflerde bulundu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.