VALİ MASATLI TAŞKIN BÖLGESİNİ İNCELEDİ

VALİ MASATLI TAŞKIN BÖLGESİNİ İNCELEDİ

ABONE OL
29 Temmuz 2023 12:32
VALİ MASATLI TAŞKIN BÖLGESİNİ İNCELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, deprem felaketinin ardından sık sık taşkınların yaşandığı İskenderun’da ve Arsuz’da incelemelerde bulundu.

İlk olarak Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ı ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, daha sonra Arsuz-EXPO Konteyner Kent alanı’nı giderek hem incelemelerde bulundu, hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Ardından İskenderun’a gelen Vali Masatlı, burada Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile bir araya geldikten sonra, deprem sonrası deniz taşması sonucu sürekli sular altında kalan İskenderun Balıkçı Barınağı ve Atatürk Anıt Alanı’nda incelemelerde bulundu.

VATANDAŞLARIN AŞURE AYINI KUTLADI

Kıyı şeridindeki çökme dolayısıyla yürütülen tahkimat çalışmalarını da inceleyen Vali Masatlı, yürütülen zemin iyileştirme çalışmalarını hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine de katıldı. Halkın bolluk, bereket, paylaşım ve kardeşliğin sembolü olan Aşure Günü’nü ve Muharrem ayını kutlayan Vali Masatlı, aşure ikram ettiği vatandaşlarla da sohbet etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.