VALİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR

VALİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR

ABONE OL
8 Nisan 2024 22:35
VALİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat deprem felaketinden günümüze kadar aradan geçen 1,5 yıla yakın süreçte kenti sahiplenerek bir başarı hikayesi yazmayı başardı.

Kentimizin yıkıma uğradığı ilk anlarda kente gelen ilk ekiplere komuta eden Valimiz Mustafa Masatlı, arama kurtarma çalışmaları ile başlayan, depremzedelere gıda, barınma ve çeşitli ihtiyaçların karşılanması konusunda kentteki komuta kademesinin en tepesinde yer alıyordu. Hatay’da ilk günlerden itibaren çadırı olmayan, ardından konteyneri olmayan hiçbir vatandaşı bırakmayan Vali Mustafa Masatlı, tüm vatandaşların gıda, hijyen, barınma, eğitim, sağlık gibi ihtiyaçlarının eşit şekilde karşılanması için tüm kurumları birbiri ile koordineli şekilde yöneterek hiçbir vatandaşın mağdur olmamasını sağladı.

HATAYLILARA DEVLETİN ŞEFKATLİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Vali Masatlı, depremin büyük sorunu altında yaşam savaşı veren, büyük kayıplar yaşayan Hataylı vatandaşlara o günkü psikolojilerini atlatmaları için her daim devletin şefkatli yüzü ile yaklaştı. Kendisini eleştirenlere dahi sükûnet ile ilgi alaka gösteren Vali Mustafa Masatlı, tüm sorunların üstesinden aldığı üstün devlet terbiyesi ile kolaylıkla gelmeyi başardı. Eşleri sayın Esra Masatlı hanımefendi ile birlikte Hataylı vatandaşlara aile şefkati gösteren Valimiz Mustafa Masatlı, kentin ekonomik olarak kalkınması kadar sosyal ve psikolojik olarak da kalkınabilmesi amacıyla sağlık kurumlarının kısa sürede tamamlanması için büyük gayret gösterdi.

HATAY HALKI VALİ MASATLI’DAN ÇOK MEMNUN

Kentte onbinlerce deprem konutunun, yıkılan ve hasarlı okulların, sağlık kurumlarının, toplu yaşam alanlarının tamamlanabilmesi için ilk günden bu yana cansiperane mücadele veren Valimiz sayın Mustafa Masatlı, tüm Hataylıların şahsi meselesi olmalı, Valimize sahip çıkarak, kentimiz için büyük bir değer olan valimizin maharetiyle Hatay’ımızı bir an önce ayağa kaldırabilmeliyiz. Özellikle 31 Mart seçimleri sürecinde belli zümrelerin Valimiz Mustafa Masatlı üzerinden kaybettikleri seçime bahane arama çabaları, kentimizin itibarı için de hiç hoş değildir. Hatay’a Hataylılardan daha fazla destek olan, kentimiz için ailesinden feragat eden sayın Valimiz Mustafa Masatlı, hepimizin en önemli değeridir.

Biz Hatay Haber Gündem Gazetesi yayın ailesi olarak sayın Valimizin daima yanında olduğumuzu bildiriyor, Valimiz Mustafa Masatlı’ya Hatay’a yaptığı ve yapacağı hizmetler dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.