VATANDAŞLAR BAŞKAN KARATAŞ’TAN MEMNUN

VATANDAŞLAR BAŞKAN KARATAŞ’TAN MEMNUN

ABONE OL
27 Aralık 2023 13:26
VATANDAŞLAR BAŞKAN KARATAŞ’TAN MEMNUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa’ya çağ atlatan hizmetleri art arda gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Karataş, çalışmaları ile Hassalıların takdirini kazandı.

Önümüzdeki 5 yıl daha Başkan Karataş’ı Hassa Belediye Başkanı olarak görmek isteyen vatandaşlar başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hatay Milletvekillerine, Hatay İl ve Hassa İlçe Teşkilatına seslendiler. Hassa’da bulunan 39 mahalleye eşit hizmetler gerçekleştiren, Hassa’da tesisleşmeyi başlatan Belediye Başkanı olarak bilinen Başkan Karataş, ilçenin çehresini değiştirerek Hassa’yı modern hale getirmişti.

VATANDAŞLAR “DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ” DEDİ

Başkan Karataş’ın hizmetlerinden memnun olan vatandaşlar, yetkililere seslenerek; “Dereyi geçerken at değiştirilmez. Biz Başkan Mehmet Karataş’tan memnunuz. Önümüzdeki 5 yılda da Mehmet Karataş’ı başkan olarak görmek istiyoruz” dediler.

Hassalıların gönlüne taht kurmayı başaran Mehmet Karataş, Hatay’daki en başarılı ilçe belediye başkanları arasında gösteriliyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.