VEKİL ÖZEL TARİHİ BİNA İÇİN SÖZ ALDI

VEKİL ÖZEL TARİHİ BİNA İÇİN SÖZ ALDI

ABONE OL
27 Ağustos 2024 18:56
VEKİL ÖZEL TARİHİ BİNA İÇİN SÖZ ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, ziyaret ettiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan okul yenileme sözü aldı.

Vekil Özel, beraberindeki İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, beraberindeki Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Öz ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vekil Özel, Hisarcıklıoğlu’nun daha önce İskenderun Lisesi’nin tarihi binasını yenileme sözünü toplantıda yeniden dile getirdi. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun Hatay’ı depremin etkilerinden kurtarma konusunda üzerlerine düşeni yapacakları konusunda da hatırlatmalarda bulunan Vekil Özel, Hisarcıklıoğlu’ndan lisenin yenilenmesi konusunda söz aldı.

TARİHİ BİNA AYAĞA KALDIRILACAK

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 6 Şubat deprem felaketinin ardından ziyaret ettiği Hatay’da İskenderun Lisesi tarihi binasının tadilatı için söz vermişti. Restorasyon kapsamında aynı ölçülerde simetrik bir bina daha yapılacak, arada yürüyüş koridoru oluşturulacaktı. Halka açık, tarihi yapı yeni yüzüyle geleceğe de ışık tutacaktı. Hataylı vatandaşlar, konuyu yeniden gündeme getirerek ilçede eğitime destek olunmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek başta Milletvekili Abdulkadir Özel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP