YALÇIN: TEK DERDİMİZ YAYLADAĞI OLACAK

YALÇIN: TEK DERDİMİZ YAYLADAĞI OLACAK

ABONE OL
3 Şubat 2024 10:35
YALÇIN: TEK DERDİMİZ YAYLADAĞI OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yeniden başkan adayı gösterilmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve tek derdinin Yayladağı’na hizmet etmek olacağını söyledi.

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Öncelikle böyle değerli bir görevi bizlere layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, AK Parti Genel Merkez Yöneticilerimize, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Öntürk’e, İl Başkanımız Sayın Mustafa Erdoğan’a, Cumhur İttifakı Milletvekillerimize, İlçe Teşkilatımıza gönülden minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Yeni dönemde sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunun farkındayız. Serhat şehri ilçemizin çok değerli insanlarına ne yapsak azdır. Bizlerde hiçbir ayrım yapmadan, ilçemizin her noktasına, her insanına ulaşacak, derdiyle dertleneceğiz. Yayladağı’nda doğduk, burada büyüdük yine burada öleceğiz. Çocuklarımıza, torunlarımıza daha iyi bir Yayladağı bırakmak adına, Cumhur İttifakı paydaşlarımızla beraber bıkmadan, yorulmadan çalışacağız.

YAYLADAĞI’NDA VE BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR OYLA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Bu dönemde yaptığımız hizmetleri gelecek dönemde kat kat arttırmak için gece-gündüz gayret edeceğiz. Mevlam mahcup etmesin. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz. Bu süreçte her daim yanımızda hissettiğimiz ilçe teşkilatımıza, Kadın ve Gençlik kollarına, Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, Vatandaşlarımıza, Dostlarıma ve Aileme ayrıca teşekkür ediyorum. Bize güvenen hem parti yöneticilerimizi hem de hemşerilerimizi asla mahcup etmeyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Şuna kimsenin şüphesi olmasın ki; İşimiz, Gücümüz, Tek derdimiz Yayladağı olacak. Allah’ın izni vatandaşlarımızın teveccühüyle Hem Yayladağı’mızda hem de Büyükşehirde rekor oyla seçimi kazanacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.