Hatay Haber Gündem

YAVUZ; “OYNANAN OYUNLARI BİLİYORUZ”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz HATSU’nun AK Parti belediyelerine hizmeti bilinçli olarak geciktirdiğini söyledi.

YAVUZ; “OYNANAN OYUNLARI BİLİYORUZ”
01 Eylül 2022 - 14:11

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Donat ve Derneğe bağlı Mahalle Muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Toplantıda Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik de hazır bulundu.


ÇALIŞMALAR BİLİNÇLİ OLARAK AKSATILIYOR
Toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yavuz şunları söyledi; “HATSU, Hatay Muhtarlar birliği ile yaptığı toplantıda Mahalle muhtarlarına Su zammı yapılması için Mahalle muhtarlarının Ak parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarına ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine baskı yapmaları için talimat vermiştir. Bunlar bilinçli yapılan operasyonlardır. Ak Parti’nin Kaleleri konumunda olan Kırıkhan, Reyhanlı ve Yayladığı ilçelerimizde yollar bozulup su şebekesi bağlantı çalışmaları ve yol yapımları kasıtlı olarak geciktirilmektedir. Hatay’da Ak Parti’nin Kaleleri olan bütün ilçelerde bu böyledir. Kırıkhan’da bugüne kadar su şebekesi değişimi için kazılan yer 120 Km. Ancak şu ana kadar yapılan asfalt 10 Km’yi bulmaz. Hassa Caddesinde HATSU’ya 2 gün süre verdik. Cumartesi’ye kadar yapmazlar ise Kırıkhan Belediyesi olarak bizler yapacağız. Bayramda 2 günde bitirecekleri yolu 15 günde bitirip eski sanayi caddesinde ki esnafları mağdur etmişleridir. Ayrıca Atatürk Caddesinde yine 2 günde bitmesi gereken yolu 20 günde yaparak yine halkımıza zulüm etmişleridir.


“KIRIKHAN’A 65 MİLYONLUK YATIRIM GELDİ”
Burada şu müjdeyi de vermek istiyorum. Milletvekilimiz Hüseyin Yayman beyin gayretleri ile Delibekirli deresinin DSİ tarafından ıslahı için 65 milyon kaynak sağlandı. Ve en kısa sürede Delibekirli Deresinin ıslah çalışmalarına başlıyoruz.”


“YAVUZ MUHTARLARA MADEN OACĞI VE ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİRDİ”
Kahvaltı programının ardından Başkan YAVUZ Kırıkhan Mahalle Muhtarları Derneğine bağlı Başkan ve Muhtarlarına Kırıkhan Belediyesine ait 2. Gurup Maden Ocağı, Kilit taşı üretim tesisi ve saatte 220 ton üretim yapan Hatay’ın en büyük asfalt şantiyesini gezdirip yapılan üretimleri yerinde gösterip bilgi verdi.

2023 Her Hakkı Saklıdır - Hatay Haber Gündem