YAYLADAĞI MEHMET YALÇIN İLE IŞILDIYOR

YAYLADAĞI MEHMET YALÇIN İLE IŞILDIYOR

ABONE OL
17 Kasım 2023 13:36
YAYLADAĞI MEHMET YALÇIN İLE IŞILDIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, projelerle ilçeyi gelecek kuşaklara en iyi şekilde hazırlıyor.

Başkan Yılmaz, Hatay’daki ilk yerinde dönüşüm projesinin ve 2 adet okul yapımının duyurusunu yaptı: Devrent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda 2 okulun önümüzdeki eğitim dönemine yetişeceğini kaydeden Başkan Yılmaz, 18 Kasım’da ilçeye bağlı Leylekli Mahallesi’nde Hatay’daki ilk yerinden dönüşüm projelerinin temelinin atılacağını kaydetti.

“PROGRAMLARIMIZA VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “2 Yeni Okulu Gelecek Sezona Yetiştiriyoruz. Devrent Sosyal Tesislerimizde “Okul Seferberliği” için bir araya geldik. Kaymakamımız Sn. Halil Yazıcı’nın da katıldığı toplantımızda, Eren Holding tarafından ilçemize yapılacak 26 derslikli Lise ve merhum Ali Mukadder Bilgili hocamız adına yapılacak Ortaokul ile ilgili gelinen süreç hakkında katılımcıları bilgilendirdik.

Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve hayırseverlerimizin destekleriyle 2 okulumuzu da yeni öğretim sezonuna yetiştirmenin sözünü verdik. Toplantıya katılan Eğitimcilerimize, Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Hatay’da İlk Yerinde Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Vedad Gürgen’in katılımıyla gerçekleşecektir. İlçemiz halkı davetlidir. Yer: Leylekli Mahallesi Tarih: 18.11.2023 Cumartesi. Saat: 13.30” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.