YENİDEN REFAH HATAY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİDEN REFAH HATAY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

ABONE OL
26 Şubat 2024 15:14
YENİDEN REFAH HATAY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru ve beraberindeki heyet, Hatay Haber Gündem Gazete’mizin ofisini ziyaret etti.

Ziyarette heyeti Hatay Haber Gündem Gazete’mizin İmtiyaz sahibi Recep Çaylı karşıladı. Yeniden Refah Partisi heyetinde ayrıca Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ve Antakya Belediyesi meclis üyesi adayları da yer aldı. Başkan Altınöz, 31 Mart yerel seçimleri yolunda kendilerine verdiği destekten dolayı Hatay Haber Gündem Gazetesi yayın ailesine teşekkürlerini sundu.

ALTINÖZ: ANTAKYA’MIZA REFAH’I DOĞRU GETİRECEK

Kırıkhan’da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı omuzlarındaki yükün ağırlığının daha da arttığını kaydeden İl Başkanı Altınöz, en doğru adaylarla yola devam ettiklerini kaydetti. Antakya için doğru kararın Şaban Doğru olduğunu ifade eden Altınöz, kentine sevdalı Antakyalı hemşehrilerine Şaban Doğru’ya oy vermeleri yönünde çağrıda bulunarak; “Antakya’mızın ayağa kalkmasını isteyen, kentine sevdalı aklıselim hemşehrilerimiz Yeniden Refah Parti’mize oy vererek kentlerini ahlaklı belediyecilik ile buluşturabilirler. 31 Mart’ta bu sefer Antakya tamam, Hatay tamam inşallah diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru da ziyarette meclis üyelerini tanıtarak Antakya’nın geleceğine yönelik yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.