YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY’DA ANNELERİ UNUTMADI

YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY’DA ANNELERİ UNUTMADI

ABONE OL
17 Mayıs 2024 23:34
YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY’DA ANNELERİ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasi faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de önemseyen Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Anneler Günü’nü unutmadı.

Yeniden Refah Partisi Akdeniz Bölge Koordinatörü Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Pala, İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat, İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Emir Lama, il ve ilçe teşkilatları Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerinin anneler gününü ve şehir içinde birçok ziyaretle sokakta, hastanede bulunan annelerin gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ANNELERİN ELLERİNİ ÖPTÜ

YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleriyle gerçekleşen organizasyon kapsamında kent genelinde ziyaretlerde bulunan Yeniden Refah Partisi Hatay heyeti annelerle sohbet etti.

. Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlayan heyet, partilerinin gelecek politikalarıyla ilgili de anneleri bilgilendirdi.

Geleceğin Türkiye’sinin Yeniden Refah ile kalkınacağının altını çizen İl Başkanı Altınöz, annelerin gelecek adına endişelerinin olmamasını, YRP oldukça Türkiye’nin kalkınma yolunda asla geri adım atmayacağını belirtti. Annelerin isteklerini de dinleyen heyet, tüm annelere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlayan heyet, partilerinin gelecek politikalarıyla ilgili de anneleri bilgilendirdi.

Yeniden Refah Partisi Akdeniz Bölge Koordinatörü Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Pala, İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat, depremle sarsılan kente moral vermeye geldiklerini belirtti.

Yuvayı dişi kuşların yaptığı misalde yerle bir olan kenti de kadınların emeğinin ayağa kaldıracağının altını çizen Pala; “Annelik, toplumu oluşturan ailenin temel yapı taşıdır. Bir toplumun kendine has özellikler, değerler kazanabilmesi, bunları geliştirebilmesi ve bu değerleri gelecek nesillere aktararak Millet bilincini oluşturabilmesi için de toplum olmasını öğrenmesi gerekmektedir.

Bu anlamda annelerimizin önce toplum sonra millet bilinci kazanmamızda yüklendikleri sorumluluk göz ardı edilemeyecek derecede önemlidir. Biz bugün Hataylı annelerimiz ile bir araya geldik. Onları dinleyerek isteklerini not ettik. Yeniden Refah Partisi olarak projelerimizi aktardık. Hataylı annelerimizin nezdinde tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

POLAT: HATAY’IMIZI EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Hatay’da anlamlı bir günde annelerle bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu kaydeden Yeniden Refah Partisi Hatay İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat da yaptığı açıklamada; “Hatay’ımızda elleri ayakları öpülesi annelerimiz ile bir araya geldik.

Peygamberimizin cenneti ayakları altında diyerek övdüğü annelerimizin gününü kutluyor, Hatay’da inşallah daha güzel günlerde bir araya gelmeyi yüce rabbimden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

ALTINÖZ: DÜNYAYI ANNELERİMİZ GÜZELLEŞTİRİR

Anneler Günü vesilesiyle kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Galip Altınöz; “Sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartamayan annelerimiz, bizleri dünyaya getiren, hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan değerlerimizdir.

Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Onları yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle sevgi, saygı, fedakarlık, özveri, şefkat ve güven gibi duygularla bizleri koruyup kollayan başta şehit ve gazi annesi olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Programlar çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP