YEŞİLDAL: HATAY AYAĞA KALKACAK

YEŞİLDAL: HATAY AYAĞA KALKACAK

ABONE OL
23 Eylül 2023 20:11
YEŞİLDAL: HATAY AYAĞA KALKACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal Hatay’ın el birliği ile ayağa kalkacağını belirtti.

Milletvekili Yeşildal Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Antakya Mobilyacılar odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte TOKİ tarafından yapımı devam eden konut ve hastane inşaatlarını yerinde inceledi. Milletvekili Yeşildal, birlik içinde Hatay’ı ayağa kaldıracaklarına inandığını kaydetti. Milletvekili Yeşildal incelemeler ile ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Antakya Mobilyacılar odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte, yapımı devam eden Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Gülderen TOKİ konutlarında ve örnek dairede incelemelerde bulunduk. Hastanemiz kısa süre sonra tamamlandığında hemşehrilerimize kalıcı ve nitelikli sağlık hizmeti sunacaktır” ifadelerini kullandı.

Yeşildal, kendisine incelemeleri esnasında eşlik eden Çinçin ve Yapar’a da teşekkürlerini sundu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.