ANTAKYA FETÖ’YE Mİ TESLİM EDİLECEK?

ANTAKYA FETÖ’YE Mİ TESLİM EDİLECEK?

ABONE OL
23 Mart 2024 12:35
ANTAKYA FETÖ’YE Mİ TESLİM EDİLECEK?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar’ın FETÖ’nün Hatay imamı olduğu söylenen Tahir Özal ile yaptığı görüşme kent kamuoyunda infial etkisi yarattı. Antakyalı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2013 yılında FETÖ’ye savaş ilan etmesinden 2 yıl sonra hain darbe girişiminden 4 ay önce FETÖ imamı olduğu söylenen Özal’dan dua ve himmet talep eden Yapar’ın olası başkanlığında Antakya’nın FETÖ’ye peşkeş çekilebileceğini belirttiler.

MİLLETVEKİLLERİ BU ADAYI ARAŞTIRDI MI?

FETÖ’den en fazla canı yanan kentlerin başında gelen Antakya’ya FETÖ iltisaklı bir ismin başkan adayı yapılmasına en baştan bu yana itiraz eden Antakyalı vatandaşlar, milletvekillerine ve il teşkilatlarına çağrı yaparak İbrahim Naci Yapar’ın başkan adayı yapılmadan önce araştırılıp araştırılmadığının açıklanmasını istediler. Antakya’nın FETÖ’ye teslim edilmesini istemeyen vatandaşlar, Yapar’ın bir an önce adaylıktan el çektirilmesini istediklerini de kaydettiler. Oğullarının da FETÖ’nün paralarını akladığı söylenen Tahir Özal ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak asmadan görüşen İbrahim Naci Yapar’ın adaylığının feshedilmesini isteyen vatandaşlar, Antakya’da FETÖ’nün gölgesini taşıyan hiç kimseyi istemediklerini ifade ettiler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.